The Sands Hotel wilt u een onvergetelijk verblijf in Zandvoort geven. Een verblijf dat voldoet aan uw wensen en plannen.

Graag denken wij met u mee en kijken wij samen met u wat de verschillende mogelijkheden zijn.
Dit doen wij graag samen met partners waar wij mee samenwerken en die hetzelfde doel als wij hebben; onze gasten laten ontspannen, een feestje ervan maken en de overnachting(en) onvergetelijk maken.

Of u nu de juiste trouwlocatie voor uw bruiloft in Zandvoort zoekt, een leuke uitstapje naar Amsterdam wil maken of heerlijk gaat eten op het strand, wij denken graag met u mee.
Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijfsuitje te organiseren met overnachting?
Ook hierin kunnen wij op meerdere manieren iets voor u betekenen, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Hieronder vindt een alvast een aantal partners die wij hebben uitgekozen om mee samen te werken en die uw overnachting in Zandvoort compleet kunnen maken.

Samenwerkingen I The Sands Hotel Zandvoort

Of u nu met een lekker glas wijn wilt ontspannen op het strand, met collega’s wilt vergaderen bij de branding of tot in de late uurtjes met vrienden op ons terras wilt barbecueën: Wij heten u een warm welkom! De gehele dag kunt u spontaan bij ons komen aanwaaien, maar ook als u iets te vieren hebt staat ons team voor u klaar. Net als het uitzicht zijn de mogelijkheden bij Strandpaviljoen Plazand eindeloos.

Samenwerkingen I The Sands Hotel Zandvoort

Strandrestaurant Meijer aan Zee heet u 7 dagen per week van harte welkom voor ontbijt, lunch, diner, bruiloft, feest of vergadering. Zelfs op de minder warme dagen kunt u bij Meijer aan Zee genieten van heerlijk eten en het prachtige uitzicht. Vanaf de sfeervolle veranda of binnen op de chesterfields bij de openhaard. Bij de eerste zonnestralen is het prettig vertoeven op het charmante terras met comfortabele banken en heerlijke kussens.

Samenwerkingen I The Sands Hotel Zandvoort

Club Nautique is gevestigd aan het prachtige strand van Zandvoort. Dichtbij het circuit en op loopafstand van het station en het centrum. Club Nautique heeft met zijn bijzondere bouw en moderne interieur een mediterrane uitstraling en staat bekend om het ruime terras, de ontspannen sfeer en de uitgebreide sprankelende menukaart. Met al meer dan 25 jaar de beste keuken van het strand is Club Nautique een begrip in Zandvoort aan zee en ver daarbuiten.

Samenwerkingen I The Sands Hotel Zandvoort

 

 

 

 

 

Tiqets is een innovatief ticketing platform waarmee reizigers al hun toegangstickets voor musea, shows en attracties kunnen vinden, boeken en gebruiken via hun smartphone. Sinds de oprichting in december 2013 werkt het bedrijf succesvol samen met de mooiste musea en attracties van grote toeristische bestemmingen. Via de volgende link kunt u uw voordelige tickets bestellen