Boek nu!

Algemene beschikbaarheid

The Sands Hotel Zandvoort | Uw hotel in Zandvoort.

The Sands Hotel Zandvoort is een klein en gezellig hotel met 20 kamers, een prachtige bruidssuite en een volledig zelfstandig appartement. Het hotel ligt midden in het bruisende centrum van Zandvoort en slechts 70 meter van het strand. Vanaf de voorkant van het hotel kunt u de boulevard al zien liggen!

Optimaal genieten in Zandvoort Alle kamers van The Sands Hotel Zandvoort zijn stijlvol ingericht en voorzien van gratis WiFi, televisie en eigen sanitaire voorzieningen. Bekijk ons uitgebreide kameroverzicht voor alle kamers en faciliteiten.

In het hotel vindt u tevens een knusse, ontbijtruimte. Hier kunt u ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Heeft u voorkeuren en/of dieetwensen dan houden wij hier altijd rekening mee. Zo kunt u uw dag ontspannen beginnen.

The Sands Hotel Zandvoort heeft in het voorjaar van 2014 haar deuren geopend en is sindsdien niet meer weg te denken uit Zandvoort.

Hotel in Zandvoort Zandvoort heeft voor elk wat wils. Of u nu wilt genieten van de zon, een lange strandwandeling wilt maken, een van de velen evenementen op het circuit bij wilt wonen, een bezoek wilt brengen aan Amsterdam, of gewoon heerlijk tot rust wilt komen aan het strand… bij The Sands Hotel Zandvoort bent u aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om uw verblijf in Zandvoort tot in de puntjes te regelen.

Laat u inspireren Wij helpen u graag met het vinden van leuke activiteiten, unieke locaties, bijzondere evenementen en gezellige restaurants in Zandvoort die aansluiten bij uw wensen.

Actief in Zandvoort Als u een actief verblijf wilt, hebben wij daar ook mogelijkheden voor, zoals fietsenverhuur inclusief prachtige fietsroutes.

Tevens is het strand van Zandvoort bij uitstek geschikt voor het maken van prachtige lange wandelingen.


Bekijk de kamers, Bruidssuite en Appartement

Highlights
  • Gratis Wi-Fi
  • Strand op twee minuten lopen
  • Goede restaurants in de straat
  • Supermarkt aan de overkant

overnachten, hotel, zandvoort, weekend, weekend weg, overnachten zandvoort, strand, here

hotel, kamers, beschikbaar, appartement, zandvoort, overnachting, weeekend, boeken, suite, aanbieding, strand, vakantie