Boek nu!

Algemene beschikbaarheid

The Sands Hotel Zandvoort | Uw hotel in Zandvoort.

The Sands Hotel Zandvoort is een klein en gezellig hotel met 20 kamers die allemaal hun eigen inrichting en aankleding hebben.
Daarnaast is er een prachtige bruidssuite en een ruim appartement. Het hotel ligt net even buiten het bruisende centrum van Zandvoort en op slechts 100 meter van de boulevard en het strand.

Optimaal genieten in Zandvoort
Alle kamers van The Sands Hotel Zandvoort zijn stijlvol ingericht met fijne boxsprings en voorzien van WiFi, digitale televisie en de meeste kamers hebben een eigen koelkast.

Bekijk hier onze kamers.

In het hotel vindt u tevens een ruime en zeer gezellige ontbijtruimte. Hier kunt u ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Heeft u voorkeuren of dieetwensen, dan houden wij hier altijd rekening mee.
Zo kunt u uw dag ontspannen beginnen.

Hotel in Zandvoort
Zandvoort heeft voor elk wat wils. Of u nu wilt genieten van de zon, een lange strandwandeling wilt maken, een van de vele evenementen op het circuit wilt bijwonen of een bezoek wil brengen aan Amsterdam . . . . bij The Sands Hotel Zandvoort bent u aan het juiste adres. Wij doen er alles aan, om van uw verblijf in Zandvoort een feestje te maken.

Laat u inspireren
Wij helpen u ook graag met het vinden van leuke activiteiten, unieke locaties, bijzondere evenementen en gezellige restaurants in Zandvoort.

Actief in Zandvoort
En wilt u een actief verblijf, dan adviseren wij u bij het vinden van de juiste fietsenverhuurder om te genieten van de vele prachtige fietsroutes in de buurt. En wandelt u liever, dan is het strand van Zandvoort bij uitstek de plek voor het maken van prachtige lange wandelingen.

Historie
The Sands Hotel Zandvoort heeft in het voorjaar van 2014 haar deuren geopend en is sindsdien niet meer weg te denken uit Zandvoort.


Bekijk de kamers, Bruidssuite en Appartement

Highlights
  • Gratis Wi-Fi
  • Strand op twee minuten lopen
  • Goede restaurants in de straat
  • Supermarkt aan de overkant

overnachten, hotel, zandvoort, weekend, weekend weg, overnachten zandvoort, strand, here

hotel, kamers, beschikbaar, appartement, zandvoort, overnachting, weeekend, boeken, suite, aanbieding, strand, vakantie